Αρχικός Καθαρισμός

Μόλις πήρατε στα χέρια σας το κλειδί της νεόκτιστης ή απο ανακαίνιση κατοικίας σας και λίγο πριν τη μετακόμιση το τελευταίο θέμα που έχετε να διευθετήσετε είναι ο καθαρισμός του χώρου. Ο χρόνος που έχετε στη διάθεσή σας ειναι λίγος και τα οικονομικά σας περιοσμένα : κανένα απολύτως πρόβλημα ,γιατί εμείς έχουμε την πλέον ασφαλή και οικονομική λύση.

Πολυμελή συνεργεία καθαρισμού , αποτελούμενα απο ομάδες έμπειρων καθαριστών, αναλαμβάνουν να καθαρίσουν τέλεια, γρήγορα και προσεκτικά την περιουσία σας και να αναδείξουν με τα κατάλληλα απορρυπαντικά, υλικά και μηχανήματα καθαρισμού, την ομορφιά του νέου σπιτιού σας.

Ακολουθώντας μια συγκεκριμμένη μέθοδο καθαρισμού, με τη χρήση οικολογικών και σύγχρονων απορρυπαντικών , με οργανωμένη και ελεγχόμενη εργασία καθαρισμού, το συνεργείο καθαρισμού σας παραδίδει την κατοικία σας έτοιμη χωρίς επιπλέον εργασίες από εσάς.Σε γενικές γραμμές ένας αρχικός- γενικός καθαρισμός , περιλαμβάνει τον καθαρισμό όλων των επιφανειών, όπως απαιτείται μετά από οικοδομικές εργασίες, και πιο συγκεκριμένα:

Πλύσιμο ντουλαπών υπνοδωματίων, εσωτερικά και εξωτερικά, Ντουλάπια κουζίνας, μέσα- έξω, πάγκοι, πλακάκια, κλπ επιφάνειες κουζίνας, καθαρισμός αρμών των πλακιδίων, Τουαλέτες και WC, είδη υγιεινής,καθρέπτες,πλακίδια, Πλύσιμο θυρών, αλουμινίων, παντζουριών, βεραντών, κάγκελων, σκαλοπατιών, καθαρισμός εισόδου , ξεσκόνισμα τοίχων, καθαρισμός τζαμιών, σιδηροδρόμων. Καθαρισμός δαπέδων, ξύσιμο υπολειμμάτων από μπογιές κλπ υλικά όπου υπάρχουν και όσες άλλες εργασίες είναι απαραίτητες ώστε να σας παραδοθεί ο χώρος σε άριστη κατάσταση.

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας διαθέτουμε στους χώρους σας όσα μηχανήματα και εργαλεία καθαρισμού είναι απαραίτητα για τον καθαρισμό (ατμοκαθαριστή, πιεστικό, ηλεκτρικές σκούπες κλπ) . Επίσης στην προσφορά μας περιλαμβάνεται και η προμήθεια των υλικών καθαρισμού που θα χρησιμοποιήσει το συνεργείο μας για τον καθαρισμό του σπιτιού σας (σακούλες σκουπιδιών, απορρυπαντικά γενικής χρήσεως, υγρά καθαρισμού τζαμιών κλπ).Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αρίστης ποιότητας και οικολογικά.

Η εταιρεία μας επενδύοντας συνεχώς σε μηχανολογικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, διαθέτει ότι πιο σύγχρονο και εξελιγμένο μηχάνημα κυκλοφορεί στον τομέα για οποιοδήποτε έργο καθαρισμού, όσο ιδιόμορφο και αν είναι αυτό.

Επικοινωνήστε ΤΩΡΑ με την εταιρεία μας και ζητήστε την προσφορά ειδικά για τον χώρο σας.