Απόφραξη σωληνώσεων

Η διαδικασία απόφραξης των σωληνώσεων είναι μία αρκετά δύσκολη εργασία, που απαιτεί χρόνο, γνώσεις και ειδικό εξοπλισμό!

Οι κατοικήσιμες οικίες χαρακτηρίζονται αφενός για την έντονη καθημερινή δραστηριότητα τους και αφετέρου για την αρκετά συχνή εμφάνιση προβλημάτων κυρίως στο αποχετευτικό τους σύστημα.  Τέτοιου είδους  προβλήματα, σχετίζονται κυρίως με το είδος των συνδέσεων των σωληνώσεων του αποχετευτικού συστήματος με το μπάνιο ή την κουζίνα της κατοικίας.

Η φραγή των σωληνώσεων επέρχεται από την ίδια τη χρήση τους, χωρίς αυτό να σημαίνει κάποιου είδους κακοτεχνία. Πολύ συχνά  οι σωληνώσεις βουλώνουν από υπολείμματα τροφών, από τρίχες ή ακόμα και από κάποιο μικρό αντικείμενο που πιθανόν να μας πέσει μέσα π.χ. στο νιπτήρα, το νεροχύτη ή ακόμα και στη λεκάνη του μπάνιου. Το νερό παρασύρει αρκετά εύκολα τα αντικείμενα και τα κατευθύνει στις σωληνώσεις, η καμπύλες των σωληνώσεων τα παρεμποδίζουν να οδηγηθούν στους υπονόμους και έτσι σταματούν να λειτουργούν ορθά και χρειάζονται απόφραξη για να ξαναλειτουργήσουν σωστά.

Επίσης, υπάρχουν και οι περιπτώσεις των κακοτεχνιών. Εκτός δηλαδή από τα αντικείμενα, που πιθανόν να πέσουν μέσα σε κάποιο σιφόνι και να είναι η βασική αιτία του προβλήματος, μπορεί και το ίδιο το σχήμα των σωληνώσεων να φανεί να παρεμποδίσει την “αυτόνομη” απόφραξή τους, με αποτέλεσμα τα υπολείμματα να κολλάνε και να τις φράζουν. 
Αναλόγως λοιπόν της σοβαρότητας της κατάστασης χρειάζεται και τον αντίστοιχο τρόπο επίλυσής της. Επίλυση που μπορεί να επέλθει από μια ειδική εταιρεία στις αποφράξεις.

 

 

Απευθυνθήτε στην εταιρεία μας για να σας δώσουμε λύση στο όποιο πρόβλημά σας.